Home arrow Home
woensdag 20 maart 2019

Menu

Contact info
RH BOUW:

Hoofddorp:
Stanislas 27
2134 BN Hoofddorp
Raalte:
Pimpernel 3
8101 HK Raalte

06-12956125
Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken  
 

 

De bouw activiteiten van RHbouw zijn op dit moment gestaakt vanwege gezondsheidsproblemen van de eigenaar Rene Huttinga.

Home
Uitbreiding woning PDF Afdrukken E-mail
maandag 09 oktober 2006

1Aan de Hagenlingenweg in Santpoort zijn wij op dit ogenblik bezig met een uitbouw van de woning compleet met een nieuwe keuken ,wc ,hal en schuur . Bekijk hier de foto's van de vorderingen.

Update foto's: 17 November 2006

 

 

 

Lees meer...
 
Verbouwing aan de Esschilderstraat PDF Afdrukken E-mail
maandag 03 september 2007
betonplaat wordt naar achter gehijstIn de Esschilderstraat te Haarlem zijn we bezig met een verbouwing. Hier moet van een oude garage een kantoor gemaakt worden. We hebben het plafond waterpas gemaakt omdat het huis 15 cm. verzakt is. Verder is er vloerverwarming aangebracht met een nieuwe afwerkvloer, een berging er in gecreerd en de bestaande achtergevel is verwijderd: hier wordt een groot kozijn in geplaatst. Het woonhuis er boven wordt verbouwd in moderne stijl. De muren en plafonds worden opnieuw gestucadoord, een nieuwe keuken erin en wanden verplaatst. De oude, originele glas in lood ramen blijven bestaan. Lees meer...
 
Oosterduindorplaan te Haarlem PDF Afdrukken E-mail
woensdag 31 oktober 2007
Eerste aanzicht van de straatAan de Oosterduindorplaan te Haarlem zijn we begonnen met de verbouwing van het woonhuis. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het vergrote van de woonkamer,serre aan de woning ,nieuwe plafonds in de woonkameren eerste etage, stucadoren van de wanden en plafonds, verplaatsen van de trap en een dakopbouw.

Lees meer...
 
verbouwing in Leiden PDF Afdrukken E-mail
vrijdag 18 september 2009
0_nieuwe_keuken.jpgIn leiden heb ik een verbouwing gedaan.Daar is oa. een nieuwe keuken, 2 wc's en 2 badkamers gekomen.
We hebben alles gesloopt en daarna is alles gestukadoord. In de keuken is vloerverwrming aangebracht. In de nieuwe badkamers is gedeelte glazen tegels aangbracht.
Lees meer...
 
Advertentie geplaatst PDF Afdrukken E-mail
woensdag 23 september 2009
Advertentie Salland WeekbladNu dat RHbouw ook een vestiging heeft in Raalte staat deze week voor het eerst een advertentie in het Sallands Weekblad.Bekijk hier links de advertentie.
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 9 van 43

Website ontwerp: WeBaLeX internet diensten
Powered by Joomla
©2005-2007