Home
dinsdag 23 april 2024

Menu

Contact info
RH BOUW:

Hoofddorp:
Stanislas 27
2134 BN Hoofddorp
Raalte:
Pimpernel 3
8101 HK Raalte

06-12956125
Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken  
 

 

De bouw activiteiten van RHbouw zijn op dit moment gestaakt vanwege gezondsheidsproblemen van de eigenaar Rene Huttinga.

Verbouwing aan de Esschilderstraat E-mail
maandag 03 september 2007
betonplaat wordt naar achter gehijstIn de Esschilderstraat te Haarlem zijn we bezig met een verbouwing. Hier moet van een oude garage een kantoor gemaakt worden. We hebben het plafond waterpas gemaakt omdat het huis 15 cm. verzakt is. Verder is er vloerverwarming aangebracht met een nieuwe afwerkvloer, een berging er in gecreerd en de bestaande achtergevel is verwijderd: hier wordt een groot kozijn in geplaatst. Het woonhuis er boven wordt verbouwd in moderne stijl. De muren en plafonds worden opnieuw gestucadoord, een nieuwe keuken erin en wanden verplaatst. De oude, originele glas in lood ramen blijven bestaan. Lees meer...
 
Kantoorkamer renovatie E-mail
woensdag 27 juni 2007
4.jpgAan de Borgerweg in Aerdenhout hebben we een kantoorkamer gerenoveerd. De werkzaamheden bestonden oa. uit het geheel strippen van de wanden en plafonds, het plaatsen van een nieuw kozijn. Hierna het aanbrengen van een nieuw plafond en het stucadoren hiervan, evenals de wanden. Als vloer is er door ons een nieuwe parketvloer gelegd. Als laatste de inrichting van het kantoor door het plaatsen en fabriceren van op maat gemaakte kasten en bureau.

Lees meer...
 
Toilet renovatie E-mail
woensdag 27 juni 2007
Resultaat van de renovatieAan het Willemsbos in Hoofddorp hebben we een toilet gerenoveerd.Lees meer...
 
Woonkamer uitbouw in Santpoort E-mail
maandag 18 juni 2007
kozijn geplaatstIn Santpoort aan de PC Hooftlaan hebben we de woonkamer vergroot door deze gelijk te trekken met het bovenliggende balkon.


Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 Volgende > Einde >>

Resultaten 25 - 32 van 43

Website ontwerp: WeBaLeX internet diensten
Powered by Joomla
©2005-2007