Home arrow Over RH bouw arrow Biografie Rene Huttinga
maandag 22 juli 2024

Menu

Contact info
RH BOUW:

Hoofddorp:
Stanislas 27
2134 BN Hoofddorp
Raalte:
Pimpernel 3
8101 HK Raalte

06-12956125
Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken  
 

 

De bouw activiteiten van RHbouw zijn op dit moment gestaakt vanwege gezondsheidsproblemen van de eigenaar Rene Huttinga.

Rene Huttinga PDF Afdrukken E-mail
donderdag 27 oktober 2005

profiel.jpgIk ben Rene Huttinga en ik ben geboren op 23 januari 1965 in Badhoevedorp.Vader van een zoon Rodrigo[1989] en dochter Silvana [1993].Ik heb ruim twintig jaar in loondienst gewerkt, waarvan vijf jaar bij Boot & Zn. in Heemstede als timmerman en vijftien jaar bij J.P. Horstman in Haarlem.

Vanaf 2003 tot aan heden ben ik werkzaam geweest bij Bouw- en Loodgietersbedrijf J.W. Lahnemann in Heemstede. Hier ben ik begonnen als timmerman en na een snelle groei van het bedrijf waardoor ook twee nieuwe timmerlieden werden aangenomen ben ik al snel daarop ander werk gaan doen: ik nam de taak op mij om klanten te gaan bezoeken en heb offertes opgemaakt, dit tot grote tevredenheid van beide partijen.

Ik heb nu (per 1 januari 2006) de gelegenheid gekregen om de zaak onder mijn eigen naam voort te zetten[RH BOUW] Dit doe ik met de hulp van twee zeer ervaren en goed werkende timmerlieden. Hiernaast heb ik een goede groep onderaannemers (elektriciens, loodgieters en stucadoors, enz.) ter beschikking waarmee uw verbouwing tot een groot succes zal worden gemaakt.Ik denk graag met u mee en geef u advies bij uw toekomstige verbouwing.Ik hoop uw vertrouwen te mogen krijgen en zie de toekomst zeer positief tegemoet.


Ben nu ruim 3 jaar verder met mij bedrijf en een groot aantal verbouwingen verder en me klantenkring aardig zien vergroten met te vrede klanten.

Ben de laatste 1,5 jaar al veel in Raalte te vinden geweest omdat ik hier een leuke vriendin heb ontmoet en dat we onze relatie hier willen voort zetten.

Vanaf 1 september 2009 ga ik mij bedrijf hier verder uitbouwen en hoop hier ook een leuke en te vrede klantenkring op te bouwen.

 


Vriendelijke groet en graag tot ziens,

René Huttinga.

 

Website ontwerp: WeBaLeX internet diensten
Powered by Joomla
©2005-2007